Me Edutukkulaiset olemme olleet koulussa yli 10 vuotta. Eikä vain yhdessä vaan liki sadassa. Siinä oppii kaikenlaista, mutta viisaus on siinä, että aina tulee oppia uutta.

Me osamme kyllä opetusteknologian mutta tärkeämpää meille on opettaja, rehtori, siistijä, kiinteistönhoitaja, ATK-tukihenkilö, kouluavustaja, vahtimestari, keittäjä sekä oppilas.

Edutukku on aina keskittynyt opetusteknologiaan ja sen toimivuuden varmistamiseen. Me emme ole sitoutuneet valmistajiin tai merkkeihin mutta olemme heille mitä mainioin kaveri.

Meille tekniikka ei yksin riitä. Toimivuuden saa vain yhdistämällä tilan, kalusteet, teknologian, sisällön, ihmiset ja lopulta osaamisen.

Me tunnemme uusimmat teknologian ratkaisut ja uskallamme kokeilla itse kaikkea uutta. Kuuntelemme herkällä korvalla käyttäjiä ja tahdomme elää mukana toteuttamiemme kohteiden arjessa. Uskallamme myös myöntää jos joku ei toimi sujuvasti ja muuttaa se paremmaksi.

Meidän valintamme ja suosituksemme teille perustuu siihen mitä olemme oppineet koulujen arjesta. On hyvin eri asia minkälainen tekniikka toimii yritysten hienoissa demohuoneissa, kuin keskellä kahtakymmentä vilkasta kymmenvuotiasta tulevaa kemistiä.

Toisinaan olemme huomanneet ettei toimivaa ratkaisua käyttäjän tarpeisiin ole olemassa, silloin päästämme luovuuden irti, teemme itse toimivan. Olemme olleet kehittämässä useita tuotteita ja tuotekokonaisuuksia erilaisiin erikoistarpeisiin.